HOME

Delta Water Softeners neemt deel aan de 50PlusBeurs!

9/08/2018

Volgende maand is het zover! De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. De beurs is opgedeeld in 6 thema’s; Mode & Beauty, Vakantie, Gezondheid, Maatschappij, Vrije Tijd en Wonen. Bij comfortabel wonen hoort uiteraard de luxe en wellness van zacht, kalkvrij water.

Naast het aangename gevoel van zacht water onder de douche of in bad, zachte kleding en linnen en een zachte huid en zacht haar, heeft kalkvrij water nog tal van andere voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld minder te poetsen, want u heeft nooit meer kalkaanslag op uw kranen, tegels en douchewand. Ook uw huishoudelijke apparaten, verwarmingsinstallatie en waterleidingen gaan langer mee als er zacht water door stroomt.

Om u uitgebreid te informeren over alle voordelen van zacht water, zal Delta Water Softeners NL ook aanwezig zijn op de 50PlusBeurs. U vindt er ons naast enkele andere bekende spelers op de markt van badkamers en sanitair, zoals Geberit, Badenplus en Sphinx. Samen een complementaire groep die u van A tot Z adviseren om uw badkamer om te vormen tot een echt wellnescenter.


Waar en wanneer?

Van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 september 2018.

Telkens van 10:00 tot 17:00 uur

Jaarbeurs Utrecht, Hal 8, Stand 08C21

 

Meer info en tickets:

www.50plusbeurs.nl

Bestel tickets met actiecode DELTA en betaal slechts €9,50 i.p.v. € 17,50 per beursticket!

 

Breng ons zeker een bezoekje!